Crapaturi


Din 10 cani doar 2 nu au crapat deloc celelalte au avut crapaturi mai mari sau mai mici care am reusit sa le inchid cu ulei dar asta sa crapat rau de tot nu mai are nici o scapare.

3 comentarii:

  1. N-ai ce face, se mai crapa, ... de ai sunt scumpe, ca nu ies toate.
    Astea ce le iei din magazine sunt facute cu scule electrice (fierastraie, freze, burghie, etc), apoi sunt tratate cu narozii. Si chiar si asa, daca citesti parerile celor care le cumpara, o sa constati ca si alea se crapa. E lemn, se dilata la cald si in felul asta are sanse mari sa crape. Nordicii nu le foloseaua prea mult la bauturi calde, ci mai degraba sa bea apa(izvoare, lacuri, rauri), alcool, bauturi reci, ... . Am citit ca unii producatori chiar mentioneaza sa nu fie folosite decat la bauturi reci.
    E relativa reaba. Daca ai lemnul potrivit, si ii faci grosimea optima si peretii la fel ( ca sa se poata dilata uniform) ai sanse mari sa nu crape nici la bauturi fierbinti. E adevarat, lucrezi mai mult, dar te tine mai mult.
    Spor la treaba.

    RăspundețiȘtergere